MUKANA – INTOA, ILOA JA OSALLISUUTTA!

Koulutus- ja valmennuspalvelu MUKANA on asiantuntijasi opetuksen ja oppimisisen pelillistämisessä ja digitalisaation hyödyntämisessä.

Uusi opetussuunnitelma edellyttää kouluilta tieto- ja viestintätekniikan monipuolista hyödyntämistä osana opetusta. Digitaalisuuden mahdollisuudet opetuksessa ovatkin rajattomat ja vain opettajien oma luovuus on rajana sille, miten uutta teknologiaa voi käyttää omassa työssä. Pedagoginen osaaminen on kuitenkin myös digiajassa opettajan tärkein työkalu eikä mikään laite voi kokonaan korvata opettajaa ja kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta.

Koulutuspalvelu MUKANA on digioppimisen asiantuntija, jolta teknologisen osaamisen lisäksi löytyy taitoa myös digitaalisuuden hyödyntämisestä pedagogisiin kokonaisuuksiin.

Koulutuksissamme

  • harjoitellaan oman sähköisen oppimateriaalin tekemistä
  • harjoitellaan erilaisten sähköisten oppimisympäristöjen ja alustojen peruskäyttöä ja edistyneempää hyödyntämistä
  • tutustutaan pelillisyyteen oppimisen ja opettamisen innoittajana
  • pyritään löytämään monien mahdollisuuksien joukosta juuri itselle ja omiin opetusryhmiin sopivat työkalut

Tarjolla olevat valmiit koulutuspaketit näet alta klikkaamalla kuvaa. MUKANA tekee myös räätälöityjä koulutuksia tilaajan omien tarpeiden mukaan.

minä ja digiCopy of minä ja digi  Copy of minä ja digi (1)digi-open-apuna

Tekemiimme sähköisiin materiaaleihin, hyviksi koettuihin käytänteisiin ja työkaluihin voit tutustua alla olevilla sivustoilla:

Seppo-pelit tunnisteella anna.uusiniitty

Koulutusmateriaaleihin pääset tästä linkistä.

Koulutus- ja valmennuspalvelu MUKANA on digitaalisen opetuksen asiantuntijapalvelu. Ydinosaamisalueitamme ovat opetuksen pelillistäminen ja oppimispelit, erilaisten opetukseen ja oppimiseen liittyvien digi-ideoiden kehittäminen ja soveltaminen sekä osallisuuden ja eriyttämisen vahvistaminen myös digitaalisessa oppimisessa.

Pidä blogia WordPress.comissa.