MUKANA – INTOA, ILOA JA OSALLISUUTTA!

Koulutus- ja valmennuspalvelu MUKANA on asiantuntijasi opetuksen ja oppimisisen pelillistämisessä ja digitalisaation hyödyntämisessä.

Videoluentoja digipedagogiikasta. Molemmissa luennoissa tulee mukana Padlet-linkkipankki, jossa on esittelyt ja ohjeet kaikista luennoilla esitellyistä ohjelmista ja sovelluksista. Luennoilla itsessään ei opeteta tiettyjen sovellusten käyttämistä, vaan niiden tarkoitus on tarjota ajatuksia ja ideoita oman työn rikastamiseen tieto- ja viestintätekniikan avulla.

DIGI OPEN APUNA

DIGI OPEN APUNA -luennot esittelevät erilaisia tapoja hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetustyössä ja ennen kaikkea pedagogiikka edellä. Luennon Padlet-materiaalin löydät täältä.

KAIKKI PELIIN!

KAIKKI PELIIN -luennot esittelevät pelillisyyden ja pelillistämisen mahdollisuuksia opetustyössä sekä erilaisia digitaalisia sovelluksia, joiden avulla pelillistäminen sujuu vaivattomammin. Luennon Padlet-materiaalin löydät täältä.

Koulutus- ja valmennuspalvelu MUKANA on digitaalisen opetuksen asiantuntijapalvelu. Ydinosaamisalueitamme ovat opetuksen pelillistäminen ja oppimispelit, erilaisten opetukseen ja oppimiseen liittyvien digi-ideoiden kehittäminen ja soveltaminen sekä osallisuuden ja eriyttämisen vahvistaminen myös digitaalisessa oppimisessa.

Pidä blogia WordPress.comissa.